Door onze doorgewinterde ervaring zijn wij de geschikte partner om uw dak te ontwikkelen. Om elk project tot een succes te maken hebben wij een stappenplan ontwikkeld van idee tot exploitatie in 4 stappen. Door dit 4 stappen plan, welke wij met extreme zorg uitvoeren, kunnen wij uw dak maximaliseren. Dit in combinatie met een open en eerlijke werkwijze waardoor u precies weet waar u aan toe bent!

1) Ontwikkeling

Als we een zonnepark ontwikkelen, onderzoeken we hoe jouw zonnepark kan worden ingepast in het stroomnet, verkennen we de lokale mogelijkheden en leggen we de eerste (contract)afspraken vast. Hier lees je meer over de werkwijze.

3) realisatie

Het type locatie bepaalt de aanpak. Zonneparken staan op veel verschillende ondergronden! Van agrarische grond, tot waterplassen. Door een uitgebreide simulatie van het project kunnen wij elk project op de beste manier aanpakken!

2) Financiering

Bij de verhuur van grond, water of dak hoef je zelf niet het zonnepark te financieren. Start je een eigen project op? Dan helpen we je met het regelen van de volledige financiering en vragen we de SDE subsidie (SDE++) aan.

4) exploitatie

Op dit moment is het project af en werkende. Enkel monitoring en onderhoud is nodig om het project optimaal werkende te houden!